maanantai 18. toukokuuta 2015

(liian) Alhainen verenpaine

Mainitsinkohan aikasemmin jo mulle aloitetusta migreeninestolääkkeestä? No semmonen alotettiin ja se on auttanut varsin hyvin. Kuitenkin ikävänä sivuvaikutuksena se on laskenut mun jo ennestään alhaista verenpainetta niin paljon, että olen pyörtyillyt ja silmissä pimenee joka kerta, kun nousen seisomaan. Kontrollissa lääke puolitettiin (ja ainakin vielä migreenit ovat pysyneet poissa). Apunahan tietenkin on suolan lisääminen ruokavalioon, mutta mites sen nyt yhdistät dieettiin?

Viikonloppuna ostin lakupussin ja lakuja nassutin matkustaessani Helsinkiin ja takaisin. Nyt yritän syödä suolapähkinöitä, vaikka ne ei mun mitään suurinta herkkua olekaan. Joku näistä tai kaikki nämä yhdessä, on nyt auttanut ja pyörtyilyä ei ole ollut. Silmissä pimenee välillä, mutta huomattavasti harvemmin.

Aion kuitenkin jatkossa nyt jatkaa normaalilla ruokavaliollani, ilman sen kummempaa suolan säännöllistä lisäämistä ja katsoa miten sujuu. Jos ei onnistu niin mietitään sitten uudestaan.

Ps. Viime viikolla 100g plussaa. Vähemmän, mitä pelkäsin, onneksi. Tällä viikolla täytyy yrittää liikkua enemmän, viime viikko meni aika vähällä liikunnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti