perjantai 23. syyskuuta 2016

Yritetäänkö taas?

Tätä kirjoittaessani oon yövuorossa töissä, neljäs yö menossa. Vähän meinaa olla uupumus, mutta eiköhän sitä vielä 4,5h jaksa jotenkin.

Oon tässä ajankulukseni miettiny, että pitäiskö sitä taas alottaa jonkinlainen ryhtiliike. Löytyiskö motivaatiota jostain sen verran, että pääsisi alkuun. Alku tuntuu hankalimmalta, sitten kun pääsee vauhtiin, niin menee jonkin aikaa kivasti. Tuttua varmaan teillekin. Ensimmäisen repsahduksen jälkeen on taas vaikeeta, mutta jos sen tiedostaisi ja siitä pääsisi jatkamaan.

Lenkkeily kiinnostaisi kyllä. Olen ollut puolison mukana Pokemonjahdissa ja meillähän on vaikka kuinka kivat lenkkimaastot ! On vaan tekosyy, että ei oo autoa aina käytettävissä. Keksin myös koirien kiskomisongelmaan mahdollisen ratkasun: Valjaat, joissa saa etulenkkiin kiinnityksen. Pitää vaan ensin investoida niihin.

Syömiset ovat olleet pääosin viimeaikoina lähestulkoon järkeviä. Sitä suklaata on menny vähän turhan paljon, mutta muuten. Pitäisi taas lisätä kasviksia ruokavalioon. Ne on jääny turhan vähälle. Oon aika hyvin saanu karsittua sokerijogurtit, sokerilimpparit ja muut vastaavat pois. Vedenjuominen on töissä riittävää, muuten aika vähäistä. Pitää korjata tämäkin. Samoin pitää vähentää zero colan juominen minimiin. Juoda mieluummin vettä.

Vapaapäivinä liikunta on onnetonta, kun ei oo sitä autoo..... Nyt kyllä alan koluamaan näitä maastoja. Töissä liikun noin 10k askelta, muuten en juurikaan.

Mitähän muuta? Olisko teissä lukijoissa muita innokkaita laihistelijoita mukana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti