torstai 11. heinäkuuta 2019

Epätoivosta yritystä

Tiistain lenkki

Pokemonkävelyn yhteydessä otin lenkin koirien kanssa. Yhden koiran jätin puolisolle ja kaksi koiraa viritin vetovyöhön. Niiden omat hihnat oli liian pitkät, ja kompuroin niihin muutaman kerran. Juoksu kulki hyvin ja vähän innostuin liikaan vauhtiin. Mutta hyvin meni pääasiassa.

Torstain lenkki

Päätin lähteä testaan polkujuoksua (sitä on tarkotus kuitenkin tulevaisuudessa tehdä enemmänkin). No en ihan ajatellut loppuun asti ja polku oli vähän haastava ajoittain (ojia, kiviä, suota jne.) ja jouduin aina välillä vauhdista vaihtaan suuntaa, kun meinas mennä liian soiseksi. Mulla oli kaikki koirat mukana ja yks hihnassa, kun sillä oli juoksu. Se juoksueläin olis halunnu lähinnä uida ja kahlata suo-ojissa, eikä juosta. Yks huiteli meneen missä sattuu ympäri metsää ja kolmas oli ihan ok. Yks pätkä oli hieno, kun irtiolevat juoksi edellä, polku oli tasanen ja kiinni oleva veti hienosti eteenpäin. No mutta. Ei nyt ihan tullut täyteen 2x5min hölkkää, mutta paikataan ens viikolla. Tarvittaessa toistan tän viikon vielä kolmannenkin kerran.

Jännittää sunnuntai. Meen ehkä yhden koiran kanssa juokseen rantareitille, niin siellä on suht tasasta, hyvä ulkoilureitti ja ehkä saan koirankin liikkuun eteenpäin. Hyvä tästä vielä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti