tiistai 23. kesäkuuta 2015

Paineita taaskin

Olin tässä illalla luistelemassa muutaman viikon tauon jälkeen. Oli kauheeta. Ensin kramppas jalkapohjia ihan kauheesti, ja kun se helpotti (tai ei oikeestaan ees helpottanu, mutta kuitenkin), niin alkoi silmissä pimetä. Päädyin lopettamaan tunnin jälkeen päivän treenit, harmitti kyllä tosi paljon. Lauantaina on (kaksi) peliä, ensimmäisen oon varalla ja toinen pitäis luistella. En tiiä tuleeko siitä mitään. Huomenna sitten soittaan lääkäriä. :P On muutenkin ollut hankalaa urheilla, kun kunto loppuu ja hikoilen ihan järkyttävästi. En tiiä, että johtuuko tää nyt niistä verenpaineista vai mistä. Äh.

Uimassa kävin eilen ! Uin oman ennätykseni eli 600m, jee ! Viimeset 25m oli aika tuskaa, mutta selvisin. Vasta altaasta noustessa alko huimata. Jos nyt onnistuisi ees uiminen, niin olisi jees.

Nyt on syömisetkin taas ollu kurissa ja järjestyksessä. Rahat meni uuteen autoon, niin on oltu vähän tiukilla ja ei tuu syötyä ulkona. :D Onneksi. Huomiselle ajattelin käydä vaa'alla kattomassa onko ees jotain tippunut.

Sori tämä tajunnanvirtakirjoitus, ei nyt jotenkin pysynyt ajatus kasassa. Huomiseen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti