torstai 4. syyskuuta 2014

Pientä edistystä

Olen tehnyt kunnon hikilenkkejä koirien kanssa tällä viikolla pariin kertaan. Yhden lenkin aikana mittasin sykkeen Sportstrackerin ja sykevyön yhdistelmällä ja laitos kertoi mun kuluttaneen yli 950kcal ! Syömiset on sujuneet todella kivasti aikaisempaan nähden, mitä nyt yhden päivän päivälliseksi meni se kebab. Vielä pitäis opetella syömään useemmin ja tasaisemmin, mutta kokoajan kehitystä on tapahtunut.

Tänään kävin tekemässä netistä löytämäni käsitreenin salilla ja nyt on kyllä kädet ihan hapoilla. Se oli varsin tehokas (tai mä oon niin huonossa kunnossa...) vaikka kaikki liikkeet tein ainoastaan tangolla ilman painoja :D No pääasia on, että tuli käytyä ja tehtyä. Nyt vetelen maitorahkaa ja mehukeittoa iltapalaksi veden kanssa.

Kävin myös "epävirallisesti" vaa'alla salilla. Paino oli kivasti lähtenyt jo tippumaan. :) Viikonloppuna ei toivottavasti tule takapakkia, sillä lähdetään peleihin Kuopioon ja pelireissuilla usein syömiset on vähän mitä on. Yritän selvitä mahdollisimman vähällä roskaruualla. Huomiselle yritän mahduttaa jonkinlaisen lenkin ennen lähtöä.

Mukavaa viikonloppua ! Palailen sunnuntaina koneen ääreen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti