maanantai 13. heinäkuuta 2015

Juoksuohjelman aloitus

Huoh. No yritinpä aloittaa juoksemaan tänään. Ei kovin vahvasti alkanut kuitenkaan se juttu sitten. Selittämättämät mahakivut alkoivat jo eilen illalla, mutta tänään oli ok. Kuitenkin pukiessani vatsa tuntui oudolta. Aamulla käyttäessäni koiria pissalla oli kovin viileä ja palelin ulkona. En sitten tajunnut, että muutamaa tuntia myöhemmin olis täys kesä ja lämmin. Laitoin lyhyet juoksutrikoot ja fleecepaidan. Fleece oli pikkusen liikaa, sillä heti alkuun tuli kuuma.

Koiralla oli kakkaongelma heti ekan juoksupätkän alussa, joten vahingossa alotin koko ohjelman alusta, vaikka luulin aloittaneeni vaan juoksupätkän. Kolmen minuutin kohdalla mietin, että aika pitkä aika tää minuutti juosta... Sitten tajusin missä ongelma.

Noin puoleen väliin asti jaksoin rytmillä 1min juoksua, 1,5min kävelyä. Sitten väsähdin ihan täysin. Kävelin kotiin. Noin 20 minuuttia olisi pitänyt jaksaa vuorotella.

Keskiviikkona palaan asiaan ja yritän selvitä koko matkasta sillä kertaa. Huomenna luvassa uintia ja pyöräilyä. Tänään ehkä vielä illalla metsälenkki.

ps. Nyt oon jotenkin alkanut käydä vaa'alla vähän turhan usein ja ahdistun plussagrammoista keskellä päivää. Tyhmä minä. Nyt pitäis palata kerta viikkoon punnitukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti