maanantai 20. heinäkuuta 2015

Tilannekatsausta

Yhtä suklaalevyä lukuunottamatta on mennyt aika hyvin. Laiskasti olen naputellut Kiloklubiin syömisiä, mutta aika hyvin osaan jo arvioida sopivat määrät asioita. Ostin pitkästä aikaa rahkaakin ja raejuustoa, että saan proteiinit nousuun. Pahaahan se rahka on, mutta jotenkin se menee mehukeiton kanssa. Pitäisi varmaan kokeilla Bonnen hedelmäsoseita, jos ne maistuis vähän paremmalta, kun Lidlin sokeroimaton mehukeitto.

Eilen kävin taas pienen tauon (menkat...) jälkeen uimassa ja polskuttelin kilometrin verran. Jeee ! Enemmänkin olisi voinut mennä, mutta uimahallin sulkemisaika lähestyi uhkaavasti. Nyt onnistuin telomaan sormeni, niin ainakaan huomenna en pääse uimaan. Kattotaan miten hyvin toi haava menee umpeen, että koska seuraavan kerran pääsen.

Tänään on ollut jotenkin tosi väsynyt päivä. Heräsin yhdentoista maissa ja nukuin kahden tunnin päikkärit, ennen kun heräsin. Tehtiin ystävän kanssa illalla pitkä metsälenkki, joka oli oikein mukava. Nyt voisi varmaan jo pikkuhiljaa siirtyä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti