lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kohta kolme viikkoa takana

Huomenna tulee kolme viikkoa herkkulakkoa ja viikko flunssasta selviämisestä. Vaakaa ei edelleenkään ole, joten en tiedä, että miten tämä on vaikuttanut painoon. Vointi on ollut suorastaan hyvä. ;) Vaikka välillä on meinannut väsyttää ylitsepääsemättömän paljon, mutta se on ollut kuitenkin semmoista väsymystä joka on helpottanut nukkumalla.

Tän viikon liikunnat ovat olleet super. Kaks pidempää lenkkiä, kaksi salia, kerta uintia ja huomenna kolmannet luistelut. Lisäksi käytiin pelaamassa 2 x 20 minuuttia Megazonessa yhtenä päivänä. Ainoastaan niitä lenkkejä pitäisi lisätä, niin olisin tyytyväinen.

Syömiset sujuu. Jatkuvasta karkkihimosta olen onnistunut jotenkin pääsemään yli, ei enää tee mieli syödä kaikkea sokerista 24/7. Olen alkanut syödä hedelmiä karkin sijaan, mikä on varmasti hyvä vaihtoehto. Tänään myös rahka palasi mun ruokalistalle salitreenin jälkeen. Ei varsinaisesti ollut ikävä. ;)

Luisteluinto on löytynyt uinumasta talviunilta ja nyt vaan kauheasti tekisi mieli luistella. :) Ihanaa vaihtelua, kun huomaa edistyvänsä, ja ennen niin mahdottomat asiat eivät tunnu enää niin kovin saavuttamattomilta. Onneksi noita treenejä on useammat viikossa, niin tuleepahan liikuttua.

Ensi viikolla alkaa sairaalajaksoharjoittelu, saa nähdä miten tämä uusi liikuntarytmi kohtaa sen kanssa. Voisi myös käydä ostamassa uuden vaa'an, kun tulee kuukausi herkuttomuutta saavutettua. :)

Mukavaa loppuviikkoa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti