lauantai 22. elokuuta 2015

Hiljaiseloa

Kuten blogin seuraajat ovat ehkä huomanneetkin, niin täällä elellään hiljaiseloa. Laihdutuksenkin kannalta. Aloitin uuden työn viime viikolla ja se tuo omat haasteensa. Voimia liikkua ei ole ollut juurikaan.

Kävin kuitenkin uteliaisuudesta tänään vaa'alla. Ja parin kilon herkuttelu ja roskaruuan syöminen yhdistettynä nolla liikuntaan ei ole vaikuttanut painoon juurikaan. Noin 91kg oli tänään paino. Jee !

Liikunta on jäänyt, jopa kunnon metsälenkit, vähälle todella ikävän onnettomuuden takia. Oltiin metsälenkillä ja ystävieni koira jäi moottoripyörän alle ja kuoli. Jonkinlainen pelko on tullut koko metsälenkkeilyyn, ettei meinaa uskaltaa päästää koiria irti missään. Ja hihnassa käytöstavat huononee päivä päivältä, kun ei saa riittävästi liikuntaa ja se taas vähentää intoa lenkkeillä hihnalenkkejä.

Jostain pitäis nyt löytää rutiini töiden, liikunnan ja syömisen kanssa. Olen ollut pirteämpi työpäivien jälkeen, kun yleensä. Silti jotenkin helposti antaa itselleen luvan jumittua sohvalle ja tilata roskaruokaa, kun on kuitenkin ollut töissä.

Mutta hei ! Vihdoinkin tuli eBaysta tilaamani mittanauhat ! Saan kunnolla otettua mitat itsestäni. Aionpa pyytää vielä puolisoa auttamaan, että saadaan varmasti hyvin mitattua.

No nyt tarvitsen tsemppiä eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Luin blogisi läpi ja jään seurailemaan :) Olit viime vuoden puolella kysellyt tuosta Fitness Akatemiasta ja haluaisin itsekkin kuulla kokemuksia ja mielipiteitä siitä. Hankitko ikinä jäsennyyttä sinne ja jos hankit, onko rahanarvoineinen? Myöskin treeniohjelmat.org:in olet maininnut ja sieltä itseäni kiinnostaa nuo pitkän tähtäimen treenisuunnitelmat (samat taitavat olla Fitness Akatemiassa?). Oletko koittanut? Kumpaa suosittelet? :)) Kiitokset jos vastaat!

    ps. Onnea kymmenestä pudotetusta kilosta!

    http://kristiinahiomatontimantti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ! Mä aion jossain kohtaa sitä Fitness akatemiaa harkita uudestaan, kunhan salimotivaatio löytyisi jostain. Sen sijaan treeniohjelmat.org oli käytössä, kun kävin salilla ja tykkäsin tosi paljon ohjelmista ! Mä tuun seuraileen sun blogia ! :)

      Maria

      Poista