maanantai 6. kesäkuuta 2016

Long time no see !

MOI !

Mulla on ollu vähän ikävä teitä ja tätä blogia. Ootte ollu ajatuksissa kyllä säännöllisesti, samoin tämä projekti. Onkohan yhtään lukijaa enää mukana vai onko kaikki tippuneet pois kyydistä tauon aikana?

Alusta on aloitettava. Paino kipus kaikessa hiljasuudessa takasin "normi"lukemiin eli yli sadan. Motivaatio pitäisi kaivaa jostain esiin. Ja mielenkiinto järkeviin aterioihin ja liikuntaan. En tiedä mitä pitäisi tehdä.

Pitäisikö ottaa taas Kiloklubi käyttöön. Se toimi viimeksi hyvin. Eikä oikotietä onneen ole.

Uusi ystäväni ja tsempparini on Garmin Vivofit 2 -aktiivisuusmittari. Työpäivinä olen aika kivoja lukemia saanut aikaseksi, mutta vapaapäivinä ei tahdo millään saada riittävää määrää askelia aikaseksi.

Nyt kuitenkin nukkuun ja huomenna kauppaan. Yritän tehdä etukäteen ostoslistan ja suunnitella koko viikoksi ruokaa.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Tuosta se taas lähtee - ei muuta kuin tuumasta toimeen ja hups, sitä ollaankin jo kilon kaks kevyempi :) Jos liikututtaa niin liiku ja jos taas tuntuu että ruokavalion ruokkaus onnistuu niin sitä sitten :) Kevyt lasku herkuista ym taas parempaan ruokavalioon, niin mielikin pysyy iloisena :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja tsempistä ! Mä yritän pikkuhiljaa tehdä parannuksen, asia kerrallaan parantaa tätä touhua. Ja pienet tavoitteet kerrallaan.

    VastaaPoista