lauantai 1. marraskuuta 2014

Täällä taas !

Ihanaa, vihdoinkin toimiva näppis. Otin vanhan tietokoneeni käyttöön, kun muistin semmoisen suht toimivan olevan vielä tallessa. Tässä näppiksessäkin on omat ongelmansa, mutta pääasiassa kirjoittaminen onnistuu. :)

Kävin toissapäivänä testailemassa salia, mutta tyhmänä en muistanut syödä mitään sitten aamupalan ja iltapäivällä suuntasin salille. Sitten ihmettelin, että miksi ei jaksa tehdä yhtään mitään ja heikottaa. Kotimatkalla tajusin, että olisi varmaan kannattanut syödä... No tästä ei ole suunta kun eteenpäin. Ja pääasia, että salille tuli lähdettyä. Kuukauden tauko oli takana, mutta tänään sitten mahdollisesti uusinta.

Olen pidentänyt lenkkien pituuksia viime aikoina. Puolestatoista tunnista pariin tuntiin on tullut reippailtua pitkin metsiä, Koirat nauttii tietysti pitkistä lenkeistä, samoin minä. Välillä on tehnyt mieli korvata sali kunnon lenkeillä, enkä siitä ole tuntenut huonoa omaatuntoa. Pääasia, että tulee liikuttua !

Nyt taas kuriin ja järjestykseen takasin ;) Yritän pitää syömiset järjestyksessä ja muistaa raportoida tänne blogiinkin menoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti