perjantai 19. joulukuuta 2014

Laiskotuttaa

Heippa taas, pieni tauko on ollut taas ja motivaatiota on etsiskelty jostain. Syömiset ovat olleen hieman, hmm, miten sen sanoisi? Retuperällä. Toisaalta, kun vertaa entiseen, niin suorastaan loistavasti menee :D Mutta kun tavoite olisi kuitenkin saada painoa pois, niin ei näillä syömisillä. Jollain pitäisi nyt saada kiristettyä ennen joulua vielä muutama ylimääräiset herkut ja roskaruoka pois ruokavaliosta. Voisi sitten jouluna hieman herkutella. 

Mistäs sitä motivaatiota saisi? Jotenkin musta tuntuu, että viimeinen pakote hävisi siinä kohtaa, kun päätin jättää loppuvuoden punnitukset pois. Jos syömiset jatkuu samanlaisena, niin pakko palata jatkuviin punnituksiin. 

Liikunta on vahvasti mukana, lähinnä aerobinen treeni siis. Teen lenkit päivittäin, yli tunnin kerrallaan. Vaikka välillä ei voisi vähempää kiinnostaa koko lenkkeily, niin onneksi kaksi pakotetta löytyy kotoa. :) Nyt vihdoinkin pääsen tällä viikolla salille, jeeee ! Sitä on odotettukin.

Onneksi lunta on tullut täällä Tampereella reippaasti, niin lenkkeily on vähän mukavampaa. Tänään tuli kahlattua kätköjen perässä kunnon lumihangessa reipas lenkki. Huomenna taas uusinta. :)

Todella sekavan kuulumispäivityksen lopuksi vielä loppukevennys ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti