lauantai 20. joulukuuta 2014

Siivouspäivä

Eilen ilmotin, että tänään siivoan koko päivän ja vielä sunnuntainakin. Jotenkin kummasti aloittaminen venyi, vaikka lenkkeilystäkään ei peilijäässä olevan tien takia tullut mitään. Lopulta iltapäivällä innostuin käymään vaatehuonetta läpi. Muutetaan helmikuussa 25m2 pienempään asuntoon, vaikka varastotila kaksinkertaistuu, niin silti saa tavaraa karsia ihan reippaasti. Kävin läpi vanhoja, pieniksi jääneitä vaatteita ja päätin lahjottaa Pelastusarmeijalle suurimman osan. Taisin yhdet tavoitehousut ja hupparin jättää odottamaan pienempiä aikoja. Muuten ajattelin, että jos onnistun niin paljon painoa pudottamaan, että tarvii pienempiä vaatteita ostaa, niin olen ne ansainnut !

Huonekalujakin tarvii myydä ja vaihtaa vähän pienempiin, joten niitä tyhjäilin ja yritin kuvata, mutta kameran molemmat akut tyhjät. No tulipahan siivottua ja laturikin löytyi, niin ehkä vielä tänään saan kuvat otettua. Tosin keittiön pöytä on täynnä tavaraa, mille ei ole enää paikkaa, kun siivosin tason, joka on menossa myyntiin. :D

En yhtään haluaisi muuttaa takaisin kerrostaloon, omakotitalo on ollut parhautta varsinkin kesällä. Mutta toisaalta ilahduttaa parempi sijainti, ei pelkoa siitä koska vuokrasopimus loppuu ja paremmat lenkkimaastot. Muutetaan ihan uimahallin viereen, eikä salillekaan ole kuin pari kilometriä ! Tarvii laittaa pyörä kuntoon, niin pääsee helposti kulkemaan. :)

Tänään ajattelin suunnata salille, varsinkin kun lenkki jäi tekemättä, niin tulee jotain liikuntaa harrastettua. Nyt vielä viimenen rutistus siivoamisessa tälle päivälle, niin pääsen lähtemään. Huomenna luvassa harrastuspostaus osa 2 !

Mukavaa viikonloppua ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti