sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hieman hiljaisempaa

On ollut viimeaikoina vähän kiireisiä ja raskaita päiviä. Muutama työvuoro ja rakkaimman vanhan koiran päästäminen ikiuneen. Pari päivää on mennyt vain surressa, mutta onneksi pääsin eilen töihin. Ei pahemmin ehtinyt miettiä mitään muuta, kun talo oli täynnä lapsia ja joka paikkaan piti ehtiä.

Kotona on todella hiljaista, kun melua itsestään pitävä kuningatarkoira on poissa. Myös blogissa on ollut hieman hiljaisempaa, mutta korjataan asia. Huomenna aamulla on punnitus ja se vähän jännittää, että onko paino pysynyt laskusuunnassa.

Eilen kävin testaamassa salilla jalka- ja keskivartalotreeniä. Oli oikein mukava treeni, ja tehokas ! Muistin illalla venytellä pitkään, joten tänään kävelykin sujuu jotenkuten. ;) Vanha vamma polvessa jostain syystä kiukkuuntu, ja polvi on ollut todella jäykkä. Ajattelin lähteä testaileen sitä pienelle, rauhalliselle kävelylenkille.

Illalla pitkästä aikaa roller derbyä ! Olen ollut oikeastaan koko vuoden pienellä tauolla, muutamia tuomarointikertoja lukuunottamatta. Odotan innolla, että pysynkö pystyssä luistimilla ja miten perustaidot on ruosteessa, sillä tarkoitus on tehdä minimum skillsejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti