sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Tilinteko

Tällä viikolla pieniä herkkuhetkiä on ollut useampi. Alkuviikosta söin yhden (!) suklaapatukan. Olin kauhean ylpeä itsestäni, etten ostanut samantien koko suklaalevyä, vaan syöminen jäi siihen yhteen patukkaan.

Toinen repsahdus oli parit Pyynikin munkit ja tölkki colaa. Olin viettämässä aikaa hyvän ystäväni kanssa näkötornilla ja samalla tuli nautittua munkki. Tärkeämpää kuitenkin oli, että sain raahattua itseni pois kotoa (muutenkin, kun salille tai lenkille) sosialisoimaan, joten sama se.

Kolmas (johan näitä riittää tälle viikolle...) oli perjantai-illan Mäkkiateria ja suklaapirtelö. Todella huono päivä koiran lopetuksen takia, eikä kotona ollut ruokaa, enkä yksinkertaisesti jaksanut tehdä asian eteen mitään.

Ja vielä yksi lisäys. Treenien jälkeen kaveri raahasi (oikeasti pakotti :D ) mut Heseen, jossa söin juustoaterian light-limpparilla. Jos ensi viikolla yrittäis pitää vähän tiukempaa kuria.

Tämä on kuitenkin ensisijaisesti elämäntapamuutos, ja jatkossakin tarvitsee välillä herkutella, eikä sitä voi kokonaan kieltää. Mutta jonkinlainen itsekuri tarvitsee säilyä, ettei syö esimerkiksi sitä kokonaista suklaalevyä tai litraa jäätelöä. Pidän kuitenkin itseni kurissa raportoimalla teille nämä herkuttelut, etten sorru enempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti