maanantai 22. syyskuuta 2014

Viikonlopun menu

Kuten olen jo kertonutkin, niin viikonloppu meni pelireissussa Oulussa. Pitkät ajomatkat jostain syystä mielestäni antoivat luvan syödä mitä sattuu ja niin paljon, kun ikinä vaan jaksaa. No karkkia ja suklaata tuli nassutettua _paljon_ ja lauantain aamupalakin oli kinuskileivos ja kaakao kermavaahdolla. Päivälliseksi meni Kauppurin aurajuustohampurilainen ja sunnuntaina aamupalaksi pitsa. Huoh.

Tänään sitten jääkaappi oli täysin tyhjä, enkä millään jaksanut lähteä kauppaan. Tilattiin sitten kebabia, joka oli jostain syystä ihan syömäkelvotonta. No eipähän tullut sitä sitten syötyä. :D Illalla kuitenkin sain lähdettyä lenkille testailemaan uusia kenkiä. Kaatosateessa ei tullut yhtä koiranulkoiluttajaa lukuunottamatta ketään vastaan, vaan saatiin koirien kanssa rauhassa lenkkeillä 45 minuuttia. Uudet kengät jostain syystä vähän sattuivat nilkkaan, mutta eiköhän ne käytössä pehmene.

Huomenna taas elämää järjestykseen ja salin kautta kunnolla täydentämään jääkaappia !


ps. Testasin vähän aikaa sitten ostamiani housuja, jotka eivät menneet jalkaan asti. Nyt vetäsin ne suoraan jalkaan, mutta hieman vielä kinnaavat. Muutama sentti vielä, ja ne sopivat täydellisesti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti